Jauhelihakastike kidneypavuilla

Paista sipuli ja valkosipuli öljyssä, miedolla lämmöllä.

Nauti tuoksusta.

Siirrä syrjään kun sipuli on kullankeltaista.

Varo polttamasta.

Kumoa samaan pannuun jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta maun mukaan.

Lisää sekaan lohkotut tomaatit (tai tomaattimurska).

Anna muhia hetki.

Lisää pavut ja sipuli.

Jos käytät purkkipapuja, huuhdo liemi pois.

Voit suurustaa kastikken parilla teelusikallisella maissijauhoa.

Tarkista lopuksi suola ja maku.

Oregano sopii tähän hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapuja suolaliemessä 1/2 prk Kypsennetty (Pirkka), annos 125g1502g1652kcal117.1g270.3g7.5g136.7g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Paprikajauhe, punanen6g15kcal0.9g1.1g0.8g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 2703g616kcal15.1g93.3g8.1g37.8g
Paprika keltainen 240g72kcal2.3g12.3g0.5g4.8g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Paistijauheliha 10%2403g4085kcal480.5g0g240.3g0g
Oliiviöljy 60g531kcal0g0g60.1g0g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14016g14106kcal1242.6g778.8g635.8g363.8g
Valittu annoskoko7008g7053kcal621.3g389.4g317.9g181.9g
Annoskoko puolitettuna3504g3527kcal310.7g194.7g159g91g
Arvot/100g100g101kcal8.9g5.6g4.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70373