Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus337g1178kcal47.1g1.7g107.7g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa1563g2032kcal281.3g20.3g85.9g0g
Valio fraiche 5%481g433kcal19.2g36.5g24g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)962g1587kcal28.8g38.5g144.2g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)240g625kcal74.5g0g36.1g0g
Ketsuppi, Felix180g162kcal1.8g37.9g0.9g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)3246g4243kcal389.5g2401.7g32.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14016g20519kcal1684.4g5073.2g862.6g0g
Valittu annoskoko7008g10260kcal842.2g2536.6g431.3g0g
Annoskoko puolitettuna3504g5130kcal421.1g1268.3g215.7g0g
Arvot/100g100g146kcal12g36.2g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821