Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 1600g3177kcal469.8g0.2g143.7g0g
Siankylki, raaka400g1284kcal59.2g0g118g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2000g1523kcal37.6g310g4g20g
Porkkana, keskikokoinen 65g520g146kcal3.1g30.9g1g13g
Palsternakka 600g382kcal3g70.8g2.4g27g
Paprika keltainen 680g205kcal6.4g34.7g1.4g13.6g
Paprika vihreä 680g145kcal6.4g17g2g12.9g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Lihaliemikuutio Maggi132g370kcal11.9g9.2g30.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14024g14675kcal1205.2g984g607.4g186.8g
Valittu annoskoko7012g7338kcal602.6g492g303.7g93.4g
Annoskoko puolitettuna3506g3669kcal301.3g246g151.9g46.7g
Arvot/100g100g105kcal8.6g7g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305933