Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen3200g4160kcal544g64g262.4g3.2g
Auringonkukkaöljy (100g)80g707kcal0g0g80g0g
Amerikan Pekoni filee, HK1440g2304kcal302.4g4.3g1296g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1200g1020kcal12g42g84g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g1096g658kcal4.4g164.4g1.1g15.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14032g17698kcal1725.6g549.4g3447g37g
Valittu annoskoko7016g8849kcal862.8g274.7g1723.5g18.5g
Annoskoko puolitettuna3508g4424kcal431.4g137.4g861.8g9.3g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.9g24.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181672