JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha395g655kcal75g0g39.5g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl113g96kcal1.6g5g7.9g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras37g98kcal3.1g18.8g0.4g4.9g
Sipuli (kuorittu)85g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl65g86kcal8.5g0.3g5.6g0g
Oregano, kuivattu 1.1g3.4kcal0.1g0.2g0.1g0.5g
Paprikajauhe 1.7g5.4kcal0.3g0.3g0.2g0.6g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1404g1942kcal180.2g58.8g107.8g15g
Valittu annoskoko702g971kcal90.1g29.4g53.9g7.5g
Annoskoko puolitettuna351g486kcal45.1g14.7g27g3.8g
Arvot/100g100g138kcal12.8g4.2g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354927