Jauhelihatäytteiset munakoisot

Halkaise munakoisot puoliksi ja koverra sisus niin, että reunoille jää 1 cm. Sisuksen voi käyttää täytteeseen.

Sipaise öljyä munakoisojen sisälle ja paista folion alla uunissa 200 asteessa n. 30 min. Täytteeseen paista pannulla jauheliha ja sipulit, sekä lisää sitten oliivit ja tomaattimurska.

Mausteiksi mustapippuri ja suola, timjami ja ripaus kanelia.

Lisää lopuksi hunaja.

Täytä esipaistetut munakoisot ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista vielä 15-20 min uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g188g66kcal1.9g12.2g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g3.8g3.6kcal0.2g0.6g0g0g
Hunaja 1.5g5kcal0g1.2g0g0g
Nautajauheliha 15%150g308kcal27g0g22.5g0g
Oliiviöljy 3g27kcal0g0g3g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 19g70kcal4.2g0g6g0g
Munakoiso 281g63kcal1.4g8.7g0.6g7g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 19g37kcal0.3g0.3g3.7g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1404g1177kcal71g49.6g73.6g16.8g
Valittu annoskoko702g589kcal35.5g24.8g36.8g8.4g
Annoskoko puolitettuna351g294kcal17.8g12.4g18.4g4.2g
Arvot/100g100g84kcal5.1g3.5g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456465