Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 187g63kcal5.7g9.2g0.2g0g
Ruokasuola jodioitu 2.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.8g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.4g4.4kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g8.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 374g1285kcal38.2g262.1g4.5g13.1g
Margariini 80 % laktoositon 66g458kcal0.4g0g51.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1404g3969kcal96.8g608g119.2g27g
Valittu annoskoko702g1984kcal48.4g304g59.6g13.5g
Annoskoko puolitettuna351g992kcal24.2g152g29.8g6.8g
Arvot/100g100g283kcal6.9g43.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78250