Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 125g17kcal2g0.5g0.4g1.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu6.3g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl8.4g76kcal0g0g8.4g0g
Kikherne säilötty Bonduelle250g325kcal16.3g50g7.5g12.5g
Broileri, rintafilee, nahaton 188g201kcal43.3g0g2.8g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g125g477kcal11g89.4g1.6g7.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1405g2203kcal146.2g281.8g41.4g44.2g
Valittu annoskoko703g1102kcal73.1g140.9g20.7g22.1g
Annoskoko puolitettuna351g551kcal36.6g70.5g10.4g11.1g
Arvot/100g100g157kcal10.4g20.1g2.9g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120202