Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1800g325kcal10.1g45g7.2g12.6g
Peruna, keskikokoinen 60g1800g1080kcal27g234g1.8g16.2g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g1800g2668kcal364.9g31g116.8g0g
Fetajuusto (Pirkka)900g2475kcal144g9g207g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)360g108kcal3.6g14.4g1.4g0.7g
Smetana, rasvaa n. 40 % 360g1404kcal7.7g7.9g151.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14040g16120kcal1114.6g682.6g970.8g59g
Valittu annoskoko7020g8060kcal557.3g341.3g485.4g29.5g
Annoskoko puolitettuna3510g4030kcal278.7g170.7g242.7g14.8g
Arvot/100g100g115kcal7.9g4.9g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136772