(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 240g55kcal4.3g5.8g0.5g5g
Punasipuli, kuorittu, 100g300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Herkkusieni säilyke 690g117kcal14.5g1.4g2.1g16.6g
Paprika punainen 540g158kcal5.1g24.3g2.2g10.3g
Kesäkurpitsa zucchini 750g135kcal4.2g18.7g3g5.2g
Parsakaali brokkoli 1200g421kcal55.4g23.4g3.6g30g
Smetana, rasvaa n. 40 % 360g1404kcal7.7g7.9g151.2g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton450g810kcal20.3g24.8g67.5g18g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g750g825kcal17.2g30g75g0g
Tonnikala öljyssä 1740g3302kcal471.9g0g156.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14040g14616kcal1209g301.4g924.6g180.4g
Valittu annoskoko7020g7308kcal604.5g150.7g462.3g90.2g
Annoskoko puolitettuna3510g3654kcal302.3g75.4g231.2g45.1g
Arvot/100g100g104kcal8.6g2.1g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163233