Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis2396g2683kcal527.1g0g71.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g539kcal0g0g59.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 180g617kcal18.3g125.8g2.2g6.3g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g60g3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g60g44kcal2.7g7.7g0.1g0g
Ketsuppi, Heinz210g216kcal1.9g50.5g0.2g2.5g
Sinappinen salaatinkastike pirkka90g297kcal8.4g7g29.6g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 3893g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu60g62kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Valkopippuri 12g34kcal1.2g5.1g0.3g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14040g8990kcal1128.8g412.2g329.6g29.6g
Valittu annoskoko7020g4495kcal564.4g206.1g164.8g14.8g
Annoskoko puolitettuna3510g2248kcal282.2g103.1g82.4g7.4g
Arvot/100g100g64kcal8g2.9g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859