Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka280g230kcal9.5g53.2g2.8g2.8g
Palsternakka 800g509kcal4g94.4g3.2g36g
Porkkana 800g262kcal5g44.5g1.6g20.4g
Juuriselleri 400g126kcal5g18.4g0.8g12.4g
Peruna, keskikokoinen 60g1200g720kcal18g156g1.2g10.8g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl800g240kcal36.8g15.2g2.4g12.8g
Sipuli (käsittelemätön)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)1200g2800kcal135.6g6g234g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g800g2240kcal152g0g176g0g
Persilja 240g66kcal3.3g2.6g0.5g19.2g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g100g90kcal3g3.5g7g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14040g14780kcal754.8g826g860.6g243.8g
Valittu annoskoko7020g7390kcal377.4g413g430.3g121.9g
Annoskoko puolitettuna3510g3695kcal188.7g206.5g215.2g61g
Arvot/100g100g105kcal5.4g5.9g6.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397566