Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1600g3543kcal280g0g272g0g
Oliiviöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Kesäkurpitsa zucchini 600g108kcal3.4g15g2.4g4.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1000g203kcal6g38g3g14g
Sipuli (kuorittu)680g184kcal8.8g32.6g1.4g11.6g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)2000g600kcal20g120g4g20g
Spagetti, Barilla880g3080kcal105.6g635.4g13.2g26.4g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Tomaattisalsa 120g30kcal1.1g4.3g0.4g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14040g16731kcal862.4g1716.6g713.8g159.4g
Valittu annoskoko7020g8365kcal431.2g858.3g356.9g79.7g
Annoskoko puolitettuna3510g4183kcal215.6g429.2g178.5g39.9g
Arvot/100g100g119kcal6.1g12.2g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81704