Juustoinen kasvis-anjoviskastike

Suikaloi kesäkurpitsa sekä porkana ja hienonna sipuli.

Pane kasvikset kattilaan ja kaada tomattimurska pälle.

Purista kattilaan valkosipulinkynnet ja lisää valutetut anjovikset, laakerinlehti, sekä timjami.

Kuumenna ja anna kiehua hiljaleen sakeaksi.

Lisää loput mausteet ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa spagetin kanssa.

Aivan mainio ruoka tosin hieman erikoinen mutta maukas!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2104g380kcal11.8g52.6g8.4g14.7g
Porkkana 456g149kcal2.8g25.3g0.9g11.6g
Sipuli 386g117kcal4.8g18.5g0.8g6.6g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g2806g519kcal28.1g95.4g2.8g0g
Valkosipuli 84g91kcal6.6g13.7g0.5g1.8g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)456g570kcal42.4g12.8g36.5g0g
Timjami 7g20kcal0.6g1.9g0.5g2.6g
Basilika, kuivattu 14g36kcal2g2.9g0.6g5.7g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 701g1215kcal53.3g16.1g105.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14056g6270kcal307.8g489.2g313.4g93.4g
Valittu annoskoko7028g3135kcal153.9g244.6g156.7g46.7g
Annoskoko puolitettuna3514g1568kcal77g122.3g78.4g23.4g
Arvot/100g100g45kcal2.2g3.5g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107804