Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g350g1118kcal30.1g238.2g5.3g24.5g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g350g1268kcal26.3g266.9g8.6g11.9g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan526g1839kcal44.1g399.4g0.5g5.3g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g196g235kcal4.9g11.8g17.7g2.9g
Sipuli (kuorittu)841g227kcal10.9g40.4g1.7g14.3g
Valkoviini kuiva 1226g841kcal3.8g7.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3504g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 35g310kcal0g0g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14056g11676kcal240.2g1928.2g137.6g117.8g
Valittu annoskoko7028g5838kcal120.1g964.1g68.8g58.9g
Annoskoko puolitettuna3514g2919kcal60.1g482.1g34.4g29.5g
Arvot/100g100g83kcal1.7g13.7g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275