Pastaa tomaatteja ja pekonia tinjamin kera

Laita pasta vesi kiehumaan.

Veden kiehumista odotellessa aloita kastikkee valmistelu.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Paahda pekonia miedolla lämmöllä paistinpannulla kunnes alkaa hieman saamaan väriä.

Lisää silputtu purjo ja puolitetut kirsikkatomaatit (myös normaalit tomaatit käy).

Lisää RUNSAASTI tinjamia.

Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä.

Lisää tarvittaessa hieman pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty4196g5874kcal216.5g1173.2g28.5g142.7g
Purjosipuli 525g120kcal9.5g12.6g1g11g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1049g210kcal6.3g39.9g3.1g14.7g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g, paistettu 1259g3797kcal268.5g8.4g302.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14056g20002kcal1001.6g2468.2g669.4g336.8g
Valittu annoskoko7028g10001kcal500.8g1234.1g334.7g168.4g
Annoskoko puolitettuna3514g5000kcal250.4g617.1g167.4g84.2g
Arvot/100g100g142kcal7.1g17.6g4.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234311