Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka1168g1636kcal268.7g0g58.4g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 467g585kcal98.1g0g21g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1402g336kcal25.2g42.1g7g26.6g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss206g802kcal24.7g98.7g35g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)94g243kcal12.1g11.2g16.8g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 2336g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g935g794kcal13.1g41.1g65.4g2.8g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g234g234kcal7g5.8g126.2g0g
Voi 187g1356kcal2.2g0.7g152g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14056g11971kcal902.2g399.2g963.6g59.6g
Valittu annoskoko7028g5985kcal451.1g199.6g481.8g29.8g
Annoskoko puolitettuna3514g2993kcal225.6g99.8g240.9g14.9g
Arvot/100g100g85kcal6.4g2.8g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653