Broilerikeitto

Kuutioi kaikki juurekset.

Laita ne ja molemmat liemikuutiot kiehumaan veteen, keitä 5-10min.

Sillä aikaa pilko broilerit, laita pinnoitetulle pannulle 1tl rypsiöljyä, ruskista broilerin palat, mausta broilerit kypsinä, mausteita maun mukaan; currya, mustapippuria, paprikaa, suolaa, chiliä..

Lisää keittoon pakastevihannekset ja makaronit.

Keitä n 5 min., lisää broilerit ja keitä hilajaa vielä n 10-15min.

lopuksi pinnalle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Tj5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Broilerifilee, marinoimaton105g112kcal24.3g0g1.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g60g17kcal0.4g3.6g0.1g1.5g
Lanttu 30g8.7kcal0.3g1.4g0.1g0.5g
Juuriselleri 7.5g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Palsternakka 7.5g4.8kcal0g0.9g0g0.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka6g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 12g2.7kcal0.2g0.3g0g0.3g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka75g26kcal2.1g3.5g0.7g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g3g6kcal0.2g0.8g0.3g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g3g8.4kcal0.3g0.5g0.6g0g
Vesi360g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)30g105kcal3.8g20.9g0.6g1g
Persilja 3g0.8kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1407g616kcal63.6g64.6g11g8.2g
Valittu annoskoko704g308kcal31.8g32.3g5.5g4.1g
Annoskoko puolitettuna352g154kcal15.9g16.2g2.8g2.1g
Arvot/100g100g44kcal4.5g4.6g0.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197095