Jauhelihacannellonit

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Raasta porkkanat.

Kuullota sipulit.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.

Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.

2. Voitele uunivuoka öljyllä.

Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lumia06
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cannelloni rulla (Myllyn paras), annos 10g88g306kcal11.4g61.2g1.3g2.6g
Sipuli 42g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipuli 1.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g70g20kcal0.4g4.2g0.1g1.7g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen140g195kcal26.6g0g9.8g0g
Tuorejuusto kevyt, italian yrtit (Pirkka), annos 20g63g113kcal3.3g4g9.4g2.1g
Timjami 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g53g189kcal14.7g1g14.2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g175g44kcal2.3g7.3g0.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)70g112kcal1.9g1.9g10.5g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1407g1988kcal122.4g164g91.4g14.6g
Valittu annoskoko704g994kcal61.2g82g45.7g7.3g
Annoskoko puolitettuna352g497kcal30.6g41g22.9g3.7g
Arvot/100g100g141kcal8.7g11.7g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348027