Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g25g95kcal0.3g23g0.1g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g15g2.4kcal0g0.4g0g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g125g125kcal17.5g2.1g5.4g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos3.6g26kcal0g0g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)250g213kcal2.5g8.8g17.5g0g
Sieni tatti, hapero 250g69kcal4.6g7.3g1.3g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1407g1080kcal50.8g86.6g54.6g10.8g
Valittu annoskoko704g540kcal25.4g43.3g27.3g5.4g
Annoskoko puolitettuna352g270kcal12.7g21.7g13.7g2.7g
Arvot/100g100g77kcal3.6g6.2g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268234