Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 172g31kcal1g4.3g0.7g1.2g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g235g399kcal46.9g0g23.5g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 94g165kcal1.8g2.9g16g0g
Emmental juustoraaste valio47g183kcal13.6g0g14.1g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)156g63kcal1.7g11.3g0.8g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1407g1682kcal130g37g110.2g6.8g
Valittu annoskoko704g841kcal65g18.5g55.1g3.4g
Annoskoko puolitettuna352g420kcal32.5g9.3g27.6g1.7g
Arvot/100g100g120kcal9.2g2.6g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=420768