Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g300g1080kcal43.2g176.6g21g28.2g
Riisi tumma 255g890kcal17.8g183.5g5.9g10.2g
Tattarisuurimo / -jauho 225g726kcal26.7g136g4.5g13g
Hirssisuurimo / -jauho 240g857kcal27g165g7g7.7g
Vesi5997g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14064g7102kcal229.4g1322.2g76.8g118.2g
Valittu annoskoko7032g3551kcal114.7g661.1g38.4g59.1g
Annoskoko puolitettuna3516g1776kcal57.4g330.6g19.2g29.6g
Arvot/100g100g51kcal1.6g9.4g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156241