Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka281g230kcal9.5g53.3g2.8g2.8g
Palsternakka 801g510kcal4g94.6g3.2g36.1g
Porkkana 801g262kcal5g44.6g1.6g20.4g
Juuriselleri 401g126kcal5g18.4g0.8g12.4g
Peruna, keskikokoinen 60g1202g721kcal18g156.3g1.2g10.8g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl801g240kcal36.9g15.2g2.4g12.8g
Sipuli (käsittelemätön)401g109kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)1202g2805kcal135.8g6g234.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g801g2244kcal152.3g0g176.3g0g
Persilja 240g66kcal3.3g2.6g0.5g19.2g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g100g90kcal3g3.5g7g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14065g14805kcal756g827.4g862g244g
Valittu annoskoko7032g7402kcal378g413.7g431g122g
Annoskoko puolitettuna3516g3701kcal189g206.9g215.5g61g
Arvot/100g100g105kcal5.4g5.9g6.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397566