Lihapata,tosi mausteinen

Suikaloi liha ja laita kaikki ainekset uunipataan.

Anna hautua n. 200-225 asteessa ihan rauhassa toista tuntia niin saat pehmeän, murean aterian, joka on hiukan tulista.

<3.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 2180g2777kcal470g0g98.1g0g
Sipuli (kuorittu)344g93kcal4.5g16.5g0.7g5.8g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Chili, jauhettu (), annos 6g12g43kcal1.5g6.6g2g4.1g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g1000g400kcal10g81g3g0g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow2000g800kcal42g136g8g60g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g160g120kcal3.5g23.2g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14072g8638kcal1075.6g552.6g227.4g143.2g
Valittu annoskoko7036g4319kcal537.8g276.3g113.7g71.6g
Annoskoko puolitettuna3518g2160kcal268.9g138.2g56.9g35.8g
Arvot/100g100g61kcal7.6g3.9g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423248