Lihapata,tosi mausteinen

Suikaloi liha ja laita kaikki ainekset uunipataan.

Anna hautua n. 200-225 asteessa ihan rauhassa toista tuntia niin saat pehmeän, murean aterian, joka on hiukan tulista.

<3.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 218g278kcal47g0g9.8g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Chili, jauhettu (), annos 6g1.2g4.3kcal0.1g0.7g0.2g0.4g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g100g40kcal1g8.1g0.3g0g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow200g80kcal4.2g13.6g0.8g6g
Vesi, vesijohtovesi 120g0kcal0g0g0g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g16g12kcal0.4g2.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1408g864kcal107.4g55.4g22.6g14.4g
Valittu annoskoko704g432kcal53.7g27.7g11.3g7.2g
Annoskoko puolitettuna352g216kcal26.9g13.9g5.7g3.6g
Arvot/100g100g61kcal7.6g3.9g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423248