Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai138g483kcal16.6g97.9g2.9g4.1g
Sokeri 135g549kcal0g135.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.7g11kcal0g2.6g0g0g
Leivinjauhe 5.3g9kcal0.3g2g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 13g47kcal2.4g1.4g2.8g3.9g
Voi 80g577kcal0.9g0.3g64.7g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)106g59kcal9g5.3g0.2g0g
Pätkis, 18g57g281kcal2.1g35g14.3g0g
Kananmuna kuoreton 88g125kcal10.9g0.3g9g0g
Taloussuklaa, Fazer53g273kcal2.1g29.7g15.9g2.8g
Voi 27g192kcal0.3g0.1g21.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1408g5214kcal89.2g619.4g262.8g21.6g
Valittu annoskoko704g2607kcal44.6g309.7g131.4g10.8g
Annoskoko puolitettuna352g1304kcal22.3g154.9g65.7g5.4g
Arvot/100g100g370kcal6.3g44g18.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161319