Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g213g60kcal1.3g12.7g0.4g5.3g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g75g291kcal0.1g72.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 208g713kcal21.2g145.5g2.5g7.3g
Leivinjauhe 11g19kcal0.6g4g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.3g17kcal0g4.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4.3g16kcal0.1g3.4g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 117g167kcal14.7g0.4g12g0g
Rypsiöljy 72g636kcal0g0g71.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1408g3837kcal76g485.2g173.8g25.4g
Valittu annoskoko704g1919kcal38g242.6g86.9g12.7g
Annoskoko puolitettuna352g959kcal19g121.3g43.5g6.4g
Arvot/100g100g273kcal5.4g34.5g12.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257