Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli263g447kcal34.1g6.6g31.5g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g147g62kcal14.4g0.6g0.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g42g27kcal1.5g0.1g10.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g53g384kcal0.5g0.5g42g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g105g437kcal86.2g7.4g6.3g1.1g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore21g5.3kcal0g1.9g0g0g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 5.3g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)63g221kcal8.8g35.3g4.2g6.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1408g3164kcal291g104.8g189.2g16g
Valittu annoskoko704g1582kcal145.5g52.4g94.6g8g
Annoskoko puolitettuna352g791kcal72.8g26.2g47.3g4g
Arvot/100g100g225kcal20.7g7.4g13.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384915