Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore400g112kcal2.4g22.4g0.8g10g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g53g150kcal10.1g0g11.7g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g100g39kcal3.3g3.1g1.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%100g160kcal2.7g2.7g15g0g
Kananmuna kuorineen punnittu47g59kcal5.1g0.1g4.2g0g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1408g1039kcal47.2g56.6g66.4g20g
Valittu annoskoko704g520kcal23.6g28.3g33.2g10g
Annoskoko puolitettuna352g260kcal11.8g14.2g16.6g5g
Arvot/100g100g74kcal3.4g4g4.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727