Kasvismunaksa uunissa

Paloittele poarsakaalin varret ja irroita kukinnot.

Leikka paprika pieniksi suikaleiksi.

Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipulin kynnet.

Kuutio tomaatit.

Hienonna persilja ja basilika.

Raasta permesaani.

Keitä parsakaalin varsipaloja ja kukintoja vähässä vedessä noin 5 min. Kaada vesi pois.

Jos käytät pakaste parsakaalia, sitä ei tarvitse keittää.

Kiehauta sipulit paistokasarissa tilkassa öljyä.

Lisää joukkoon paprikanpalat sekä tomaattikuutiot.

Mausta kasvisseos yrttiseoksella, suolalla ja pippurilla.

Hauduta ilman kantta noin 10 min. Anna jäähtyä.

Vatkaa munion joukkoon sinappi, parmesaaniraaste ja mausteyrtit.

Yhdistä muna ja kasvisseos.

Lisää joukkoon parsakaalit.

Kaada munakasvisseos laakeaan, voideltuun tasapohjaiseen vuokaan.

Kypsennä 175 asteessa uunin keskitasolla noin 30 min. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa ja basilikaa.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa .

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 203g71kcal9.4g3.9g0.6g5.1g
Paprika punainen 77g22kcal0.7g3.4g0.3g1.5g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Tomaatti 180g41kcal1g6.2g0.5g2.5g
Persilja 18g4.9kcal0.2g0.2g0g1.4g
Basilika, tuore18g7.2kcal0.6g0.9g0.1g0.7g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g23g87kcal7.4g0g6.4g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Kananmuna 50g(kpl)113g142kcal12.4g0.3g10.1g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl14g20kcal0.7g1.3g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1409g920kcal67.4g40.2g48.2g24.6g
Valittu annoskoko704g460kcal33.7g20.1g24.1g12.3g
Annoskoko puolitettuna352g230kcal16.9g10.1g12.1g6.2g
Arvot/100g100g65kcal4.8g2.9g3.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137152