Pirjon gazpacho

Kuori ja paloittele kasvikset korkeareunaiseen astiaan tai kannuun, soseuta karkeaksi soseeksi sauvasekoittimella.

Lisää paseerattua tomaattia ja vettä siten, että soseuttaminen helpottuu.

Lopuksi mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla ja puristetuilla valkosipulin kynsilllä.

Jäähdytä jääkaapissa.

Tarjoa sellaisenaan tai paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore169g17kcal1g2.9g0.2g1.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g141g35kcal1.8g5.9g0.3g0g
Hunajameloni kuorittu 84g31kcal0.5g6.6g0.1g0.7g
Cantaloupe meloni84g17kcal0.5g3.5g0.1g0.8g
Purjosipuli 28g6.4kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Viinietikka balsami13g4.4kcal0g0.1g0g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl11g99kcal0g0g11.3g0g
Paprika punainen 17g4.9kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Paprika keltainen 14g4.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1409g443kcal9.6g43.2g24.4g7.8g
Valittu annoskoko704g221kcal4.8g21.6g12.2g3.9g
Annoskoko puolitettuna352g111kcal2.4g10.8g6.1g2g
Arvot/100g100g31kcal0.7g3.1g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276552