J14 tuorehernesosekeitto

Kuori peruna ja pieni todella pieniksi.

Laita vesi kattilaan ja kasviskuutio.

Lisää peruna palat ja keittele.

Lisää pakasteherneet ja keitä lissää.

kaada vesi kattilasta kannuun talteen ja soseuta perunat ja herneet.

lisää kerma ja keitinvettä niin , että siitä tulee itselle sopivan notkeaa keittoa.

Mausta suolalla ja limemehulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g169g101kcal2.5g22g0.2g1.5g
Herne, pakaste (rainbow)244g208kcal14.6g36.6g0g7.6g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g3.8g7.5kcal0.2g0.9g0.4g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g94g103kcal2.8g3g9.4g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g5.6g1.4kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1408g842kcal40.2g126g20g18.2g
Valittu annoskoko704g421kcal20.1g63g10g9.1g
Annoskoko puolitettuna352g211kcal10.1g31.5g5g4.6g
Arvot/100g100g60kcal2.9g8.9g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445637