Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2132g597kcal12.8g126.8g4.3g53.3g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g746g2910kcal1.5g723.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2078g7132kcal211.8g1454.9g24.9g72.7g
Leivinjauhe 107g187kcal5.5g40.3g0g0.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g43g171kcal0g42.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g43g155kcal1.5g33.9g1.5g0g
Kananmuna kuoreton 1172g1673kcal146.6g3.5g120.2g0g
Rypsiöljy 720g6362kcal0g0g719.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14080g38372kcal759.4g4850.6g1740.8g253g
Valittu annoskoko7040g19186kcal379.7g2425.3g870.4g126.5g
Annoskoko puolitettuna3520g9593kcal189.9g1212.7g435.2g63.3g
Arvot/100g100g273kcal5.4g34.5g12.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257