Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1764g2516kcal220.5g5.3g180.8g0g
Oltermanni, perinteinen962g3464kcal240.5g0g279g0g
Aurajuusto545g1854kcal109g0g158.1g0g
Paprika punainen 545g160kcal5.1g24.5g2.2g10.4g
Paprika keltainen 545g164kcal5.1g27.8g1.1g10.9g
Sipuli (kuorittu)385g104kcal5g18.5g0.8g6.5g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki1283g1026kcal166.8g25.7g25.7g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g16g1.6kcal0.2g0g0.1g13.6g
Tonnikala öljyssä 497g944kcal134.8g0g44.7g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )497g696kcal64.6g32.3g34.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14080g21859kcal1903.2g268.2g1454.6g82.8g
Valittu annoskoko7040g10929kcal951.6g134.1g727.3g41.4g
Annoskoko puolitettuna3520g5465kcal475.8g67.1g363.7g20.7g
Arvot/100g100g155kcal13.5g1.9g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250062