Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 1631g6621kcal0g1629.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1740g2192kcal191.4g5.2g156.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1040g3567kcal105.9g727.7g12.5g36.4g
Leivinjauhe 32g56kcal1.7g12.1g0g0.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 38g142kcal7.1g4.2g8.3g11.7g
Maitosuklaa 1279g6876kcal129.6g639.7g422.2g0.5g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1279g9088kcal9.6g5.1g1023.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14080g57086kcal890.6g6047.2g3246.2g97.6g
Valittu annoskoko7040g28543kcal445.3g3023.6g1623.1g48.8g
Annoskoko puolitettuna3520g14271kcal222.7g1511.8g811.6g24.4g
Arvot/100g100g405kcal6.3g42.9g23.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254772