Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli2627g4466kcal341.5g65.7g315.2g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g1471g618kcal144.2g5.9g1.5g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g420g269kcal14.7g0.8g105.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g525g3835kcal5.3g5.3g420.3g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g1051g4371kcal861.6g73.6g63g10.5g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore210g53kcal0g18.9g0g0.2g
Suola, annos 3g53g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 53g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)630g2207kcal88.3g353.1g42.2g69.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14080g31636kcal2911.2g1046.6g1894.6g160g
Valittu annoskoko7040g15818kcal1455.6g523.3g947.3g80g
Annoskoko puolitettuna3520g7909kcal727.8g261.7g473.7g40g
Arvot/100g100g225kcal20.7g7.4g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384915