Sianlihakastike

Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g4485g8522kcal807.4g0g583.1g0g
Sipuli (kuorittu)214g58kcal2.8g10.3g0.4g3.6g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.5g0.1g0.4g
Vesi2136g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g24g59kcal1.4g2g4.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 85g293kcal8.7g59.8g1g3g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g32g122kcal0.3g29.5g0.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka43g35kcal1.5g8.1g0.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14080g18223kcal1647.6g226.4g1180.2g14.8g
Valittu annoskoko7040g9112kcal823.8g113.2g590.1g7.4g
Annoskoko puolitettuna3520g4556kcal411.9g56.6g295.1g3.7g
Arvot/100g100g129kcal11.7g1.6g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434215