Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore4004g1121kcal24g224.2g8g100.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g534g1495kcal101.4g0.2g117.4g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g1001g390kcal33g31g15g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1001g1602kcal27g27g150.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu467g589kcal51.4g1.4g42g0g
Suola, annos 3g33g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14080g10393kcal473.6g567.6g665g200.2g
Valittu annoskoko7040g5196kcal236.8g283.8g332.5g100.1g
Annoskoko puolitettuna3520g2598kcal118.4g141.9g166.3g50.1g
Arvot/100g100g74kcal3.4g4g4.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727