Makaronilaatikko (maidoton)

1. Aseta uuni lämpenemään 200 asteeseen.

2. Keitä makaronit kypsiksi pussin ohjeen mukaan.

3. Kiehauta lihaliemi eri kattilassa ja nosta jäähtymään.

4. Kuullota sipulia öljyssä pannulla ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta haluamallasi tavalla (esim.

jauhelihamauste 1,5 rkl).

5. Sekoita kananmunat lihaliemen joukkoon.

6. Kaada makaronit, jauheliha-sipuliseos ja lihaliemi uunivuokaan ja sekoita.

Paista uunissa n. 1 h.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 352 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 167g1475kcal0g0g166.7g0g
Jauheliha, sika-nauta 1334g2954kcal233.4g0g226.8g0g
Lihaliemikuutio Kania37g83kcal4g4.4g5.5g0g
Vesi1668g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)334g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Kananmuna kuoreton 367g523kcal45.9g1.1g37.6g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 3135g3027kcal94.4g614.1g10g31g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14080g16305kcal764g1271.2g894.6g73.4g
Valittu annoskoko7040g8152kcal382g635.6g447.3g36.7g
Annoskoko puolitettuna3520g4076kcal191g317.8g223.7g18.4g
Arvot/100g100g116kcal5.4g9g6.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98857