Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha801g1329kcal152.1g0g80.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 3003g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)741g296kcal8.1g53.3g3.7g10.4g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g531g398kcal29.2g63.7g2.7g0g
Torino tumma proteiinipasta plus300g1021kcal69.1g159.1g11.1g18g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g168g151kcal5g5.9g11.8g1.2g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g1501g901kcal24g180.2g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14088g8192kcal575g924.4g224.8g59.2g
Valittu annoskoko7044g4096kcal287.5g462.2g112.4g29.6g
Annoskoko puolitettuna3522g2048kcal143.8g231.1g56.2g14.8g
Arvot/100g100g58kcal4.1g6.6g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186196