Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 125g141kcal26.5g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Porkkana 125g41kcal0.8g7g0.3g3.2g
Lanttu 75g22kcal0.8g3.5g0.2g1.4g
Kesäkurpitsa zucchini 75g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Tomaattimurska (Euro shopper)100g30kcal1g4g0.4g0.2g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen3.8g6.8kcal1.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1410g548kcal63.4g40g10.8g13.2g
Valittu annoskoko705g274kcal31.7g20g5.4g6.6g
Annoskoko puolitettuna353g137kcal15.9g10g2.7g3.3g
Arvot/100g100g39kcal4.5g2.8g0.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280