Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 53g11kcal0.4g1.6g0.1g0.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha175g291kcal33.3g0g17.5g0g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.2g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5g13kcal0.6g0.1g1.1g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g188g94kcal2.8g13.7g2.4g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g100g26kcal1.2g3.9g0.2g1.9g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1410g1019kcal79.6g52.8g51.4g8.6g
Valittu annoskoko705g509kcal39.8g26.4g25.7g4.3g
Annoskoko puolitettuna353g255kcal19.9g13.2g12.9g2.2g
Arvot/100g100g72kcal5.6g3.7g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252484