Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 30g44kcal1g9.5g0.1g0.2g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 225g309kcal49.5g0g12.1g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g75g26kcal1.4g4.8g0.2g2.4g
Selleri, annos 50g30g4.2kcal0.3g0.9g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g90g18kcal0.5g3.4g0.3g1.3g
Kesäkurpitsa zucchini 45g8.1kcal0.3g1.1g0.2g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g90g25kcal0.5g5.4g0.2g2.3g
Paprika, punainen45g12kcal0.4g2.1g0.2g0.9g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1410g932kcal109.8g61.6g27g17.4g
Valittu annoskoko705g466kcal54.9g30.8g13.5g8.7g
Annoskoko puolitettuna353g233kcal27.5g15.4g6.8g4.4g
Arvot/100g100g66kcal7.8g4.4g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412612