Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)292g324kcal35.9g5.5g17.2g2.3g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 146g111kcal2.7g22.5g0.3g1.5g
Porkkana, keitetty, suolaa 58g19kcal0.4g3.3g0.1g1.5g
Lanttu 83g24kcal0.8g3.8g0.3g1.5g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1410g979kcal80.6g74.2g36g15g
Valittu annoskoko705g490kcal40.3g37.1g18g7.5g
Annoskoko puolitettuna353g245kcal20.2g18.6g9g3.8g
Arvot/100g100g69kcal5.7g5.3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451201