Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 262g47kcal1.5g6.6g1g1.8g
Purjosipuli 87g20kcal1.6g2.1g0.2g1.8g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%44g109kcal6.6g1.4g8.7g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g13g7.6kcal0.3g1.1g1.4g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 262g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g22g26kcal0.7g1g2.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.7g30kcal0.9g6.1g0.1g0.3g
Voi 6.1g44kcal0.1g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1410g572kcal23.4g36.6g37.2g8.2g
Valittu annoskoko705g286kcal11.7g18.3g18.6g4.1g
Annoskoko puolitettuna353g143kcal5.9g9.2g9.3g2.1g
Arvot/100g100g41kcal1.7g2.6g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253977