Kukkakaalikalakeitto

Keitä kukkakaalit ja kala n. 20 min ja sekoita juusto joukkoon.

Suolaa ja pippuria mausteeksi, sitten tehosekoittajalla sileäksi keitoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Omit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2101g506kcal38g46.2g6.3g48.3g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g1051g1051kcal199.6g0g23.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 3502g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g403g1128kcal76.5g0.1g88.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14112g5367kcal628.2g92.6g236g96.6g
Valittu annoskoko7056g2684kcal314.1g46.3g118g48.3g
Annoskoko puolitettuna3528g1342kcal157.1g23.2g59g24.2g
Arvot/100g100g38kcal4.5g0.7g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122852