Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2580g1548kcal38.7g335.4g2.6g23.2g
Porsaanpaisti vähärasvainen 2400g3907kcal672.5g0g133g0g
Porkkana 810g265kcal5g45g1.6g20.7g
Sipuli (kuorittu)540g146kcal7g25.9g1.1g9.2g
Lanttu 660g190kcal6.6g30.4g2g11.9g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala66g185kcal13.2g3.3g13.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14112g12482kcal1486g880g307g130g
Valittu annoskoko7056g6241kcal743g440g153.5g65g
Annoskoko puolitettuna3528g3120kcal371.5g220g76.8g32.5g
Arvot/100g100g88kcal10.5g6.2g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136301