Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g1798g4494kcal269.7g18g377.5g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi764g3629kcal84g7.6g366.7g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1798g629kcal18g122.2g9g25.2g
Salsa medium (Rainbow)584g146kcal6.4g25.1g1.2g8.8g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g270g890kcal5.4g6.7g94.4g0g
Kesäkurpitsa1348g229kcal5.4g33.7g8.1g9.4g
Sipuli (kuorittu)449g121kcal5.8g21.6g0.9g7.6g
Chili paprika punainen45g18kcal0.9g4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14112g20314kcal791.2g477.8g1715.6g102g
Valittu annoskoko7056g10157kcal395.6g238.9g857.8g51g
Annoskoko puolitettuna3528g5079kcal197.8g119.5g428.9g25.5g
Arvot/100g100g144kcal5.6g3.4g12.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274