Kotitekoinen Miso-keitto

-Kaada kattilaan 8dl vettä ja heitä sekaan kalaliemikuutio.

Laita liemi hellalle kunnes kiehuu.

Lisää 3-4 rkl Soija kastiketta.

-Heitä sekaan viipaloidut kasvikset (purjo, valkosipuli, ruohosipuli ja ihan mitä ikinä tulee mieleen; Sienet ja katkaravut sopivat erinomaisesti.)
-sekoita ja liuota 4 rkl Miso-tahnaa 1-2 dl kuumaan veteen.

Älä heitä Miso-tahnaa suoraan kiehuvaan veteen.

Miso kärsii pahasti keittämisestä.

-Ota kattila pois kuumalta liedeltä ja kaada miso neste hiljalleen sekaan, samalla sekoittaen.

-Lisää viimeiseksi Feta kuutiot ja anna hautua muutama minuutti, mutta älä anna keiton kiehua enää.

Maku kärsii heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Hazardi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Miso -tahna (japanilainen keittomauste)719g1373kcal86.3g168.2g33.8g0g
Apetina Feta 8% (Arla), annos 200g2396g3594kcal383.3g95.8g191.7g0g
Purjosipuli 2396g548kcal43.4g57.5g4.8g50.3g
Valkosipuli 168g182kcal13.2g27.3g1g3.5g
Kalaliemi Maggie, annos 5g60g156kcal6.6g14.4g8.4g0.1g
Ruohosipuli, tuore599g162kcal8.4g22.8g3.6g6.6g
Soijakastike 719g434kcal37.2g68.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14112g12895kcal1156.8g908.6g487.8g121g
Valittu annoskoko7056g6448kcal578.4g454.3g243.9g60.5g
Annoskoko puolitettuna3528g3224kcal289.2g227.2g122g30.3g
Arvot/100g100g91kcal8.2g6.4g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234676