Maukas kanakeitto (karppaus)

Paista kana pannulla öljyssä.

Lisää kattilaan vettä ja suolaa, sekä soija.

Lisää valkosipuli kanan sekaan, sekä curry tahna.

Ja mausta oman maun mukaan.

Lisää kanaseos kattilaan, lisää wokit kattilaan sekä sinappi, koskenlaskija sekä kerma.

Lisää lopuksi kuutioidut persikat ja silputtu ruohosipuli.

Tarjoile kuumana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Wokkivihannekset Classic (Findus), annos 250g2246g674kcal33.7g101.1g9g56.1g
Atria broilerin fileesuikale naturell2695g2964kcal619.8g0g56.6g0g
Oliiviöljy 135g1192kcal0g0g134.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl898g3054kcal18g26.9g314.4g0g
Valkosipuli 94g102kcal7.5g15.4g0.6g2g
Ruohosipuli 180g41kcal2.5g3.1g1.1g4.3g
Dijonsinappi, Maille, Original23g16kcal0.9g1.8g0.7g0.7g
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 404g158kcal4g27.4g1.1g7.4g
Pirkka aasia vihreä currytahna (15g)23g34kcal0.4g2g2.7g0g
Soijakastike 135g81kcal7g12.8g0.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g225g629kcal42.7g0g49.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14112g17887kcal1473g381g1140.8g141g
Valittu annoskoko7056g8944kcal736.5g190.5g570.4g70.5g
Annoskoko puolitettuna3528g4472kcal368.3g95.3g285.2g35.3g
Arvot/100g100g127kcal10.4g2.7g8.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235211